Imobiliare Valea Prahovei
TIMP LIBER

Vineri, 12 august: Ziua internațională a tineretului!

Ziua internațională a tineretului va fi sărbătorită vineri, 12 august, ora 17, la Zona de Agrement Ștrand (Tabere). Evenimentul este dedicat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 și 35 de ani și va începe cu o proiecție despre tema de anul acesta: “Drumul spre 2030: Eradicarea sărăciei și realizarea unui model durabil de producție și consum”.

Ziua internațională a tineretului: În program

Tineri. Cu viziune!
Presedentia Consiliului Uniunii Europene este depre TINE!

Romania va prelua Presedintia semestriala a Consiliului UE la 1 ianuarie 2019 fiind prima din trio-ul de presedintii pe care il imparte alaturi de Finlanda si Croatia. Aflata la Presedintia Consiliului, Romania va trebui sa propuna cel putin un proiect de concluzii pe o tema care sa reflecte prioritatile tarii noastre in domeniul tineret.

Pentru a pregati cat mai bine acest eveniment si pentru a reprezenta cat mai fidel asteptarile tinerilor din Romania, Ministerul Tineretului si Sportului impreuna cu tineRETEA lanseaza o campanie de consultare cu tinerii privind prioritatile tematice pe care tara noastra ar trebui sa le introduca pe agenda semestriala europeana in domeniul tineret.

Daca crezi ca tinerii pot contribui la constructia lumii din jurul lor, a comunitatii, a vietii pe care si-o doresc sa o traiasca, alatura-te evenimentului de consultare de tip “open space” . Iti propunem ca timp de cateva ore sa fii “architect”, sa proiectezi si sa construiesti alaturi de alti tineri prioritatile Presedintiei Consiliului Uniunii Europene 2019 in domeniul tineretului.

45% dintre tinerii din Romania se afla in risc de saracie si excluziune sociala, in timp ce doar 17% participa in activitati de voluntariat organizate si 7%, sunt implicati in cluburi de tineret conform Raportului European pe Tineret 2015.

Alatura-te, evenimentelor retelei tineRETEA ,sa crestem numarul tinerilor implicati in luarea deciziilor pentru viitor!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co