Stiri

Veste bună pentru bugetari

Bugetarii vor primi, de la 1 iulie, un singur voucher de vacanță, în valoare de 1.450 lei, a declarat, ministrul Turismului, Mircea-Titus Dobre, într-o conferință susținută la Târgul de Turism al României de la Romexpo.
“Pe data de 1 iulie 2017, vor intra în vigoare voucherele de vacanță pentru bugetari. Am modificat, prin ordonanța de urgență. Voucherele de vacanță nu mai sunt abrogate până la 31 decembrie 2017, cum erau inițial, ci până la 1 iulie. La ora actuală, în lege sunt trecute șase vouchere de vacanță, fiecare având valoarea unui salariu minim pe economie.

Noi vom modifica această ordonanță care prevede șase vouchere și vom introduce un singur voucher, deoarece statul român doar atât poate suporta. Un singur voucher, având valoarea salariului minim pe economie, și anume 1.450 de lei”, a spus șeful de la Turism. Dobre spune că, după modificările legislației actuale și introducerea noilor prevederi, urmează să stabilească, alături de reprezentanții Ministerului de Finanțe, procedurile de alocare — online sau standard, tipizată. Voucherele vor putea fi folosite pe perioada unui an calendaristic.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co