ECONOMIC

Venituri de 30.000 de dolari pe lună fără să aibă un job. Care e secretul?

Are venituri de 30.000 de dolari pe lună fără să aibă un job. Este vorba despre Temper Thompson, un tânăr care atunci când era în clasa a 8-a a decis că nu o să le ceară părinţilor bani, dar nici nu voia să prăjească cartofi într-un fast-food. Așa s-a decis să pornească o afacere de marketing online, iar obiectivul lui era să câştige 100 de dolari pe lună, scrie Business Insider via Businessmagazin.ro.

Acum are 17 ani şi câştigă 30.000 de dolari pe lună doar din vânzarea de cursuri (10 subiecte pentru romane de dragoste, cum să faci bani pe Kindle Publishing etc).

Iată care sunt sfaturile tânărului:

1. Acţionează

„Mulţi oameni vorbesc despre ceea ce vor să facă, dar nu fac asta niciodată. Dacă nu o să acţionezi nu o să ai niciodată succes”, este de părere Thompson. Ideile există, implementarea lor este mai grea.

2. Să nu-ţi fie frică de eşec

Învaţă să perseverezi. Cu toţii facem greşeli. Nu trebuie să ne fie frică de greşeli pentru că aşa învăţăm.

3. Să te concentrezi pe un subiect

Îţi alegi un subiect şi nu te abaţi de la el. „Cel mai important lucru pe care-l poţi face este să te concentrezi pe un singur lucru. Ai posibilitatea să creşti mult mai mult când eşti concentrat pe un singur lucru”, spune el.

4. Să ai în preajmă oameni pozitivi

Trebuie să ai o reţea de oameni care să te încurajeze, să te sprijine. „Dacă în jurul tău se află doar oameni negativişti acest lucru o să te tragă în jos. Oamenii pozitivi te vor sprijini şi te vor ajuta să te concentrezi pe ceea ce este important”, spune Temper Thompson.

5. Să nu te complaci

Nu trebuie să te mulţumeşti cu puţin. Temper Thomson şi-a atins obiectivul de a câştiga 100 de dolari pe lună, dar nu s-a oprit la asta. Şi-a dat seama că dacă face câteva modificări ar câştiga 1.000 de dolari. Obiectivul lui pentru acest an este să ajungă la 100.000 de dolari pe lună.

Sursa: Businessmagazin.ro

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co