Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

“Vară Culturală” în parcurile bucureștene

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, continuă evenimentul “VARA CULTURALĂ” în Parcul Drumul Taberei și în Parcul Crângași.
Așa cum s-au obișnuit, locuitorii acestui sector vor putea participa și în zilele următoare la activităţi interesante destinate tuturor categoriilor de public: zone de lectură, relaxare pe iarbă şi muzică ambientală, ateliere de creaţie pentru copii, ateliere de reciclare creativă, sesiuni de muzică live și proiecţii de film.
Mai mult decât atât, în ambele parcuri este amenajată câte o zonă de lectură unde sunt amplasate piese de mobilier uşor, de exterior: fotolii-puf, balansoare, hamace, canapele din lemn şi burete şi o mini-bibliotecă.
Pentru asigurarea bunei desfăşurări a evenimentului, poliţiştii locali Sector 6 vor lua măsuri specifice de siguranţă publică, conform competenţelor ,în zonele adiacente locului de desfăşurare a evenimentului, faţă de persoanele care, prin comportament sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de ordine publică.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co