Imobiliare Valea Prahovei
REGIONAL

Vânzătoare înjunghiată mortal, într-un magazin din centrul Capitalei. Un suspect reținut

O vânzătoare din București a fost înjunghiată de mai multe ori, ieri dimineața, în magazinul de haine în care lucra, de pe Calea Victoriei, scrie B365.ro. Atacatorul, fostul partener al femeii, a fost prins la aproape patru ore de la comiterea crimei, iar aseară a fost reţinut. Magazinul aparţine fostei nurori a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre.

Parchetul Capitalei l-a reţinut pentru 24 de ore pe Tiberiu Radu, principalul suspect, urmând să fie prezentat judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă, fiind acuzat de omor calificat.

La Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a fost constituit un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunii de omor. În cauză a fost efectuată cercetarea la faţa locului de către un procuror criminalist din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, însoţit de lucrători de poliţie din cadrul Serviciului Omoruri şi Serviciului Criminalistic, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Totodată, s-a dispus efectuarea unei autopsii medico-legale de către Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”. De asemenea, la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost condusă o persoană de sex bărbătesc, în vârstă de 42 de ani, în vederea audierii cu privire la circumstanţele în care a avut loc agresiunea.

Procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti a declarat la finalul cercetărilor la faţa locului că femeia găsită decedată a fost înjunghiată de mai multe ori cu un cuţit, arma fiind găsită de criminalişti în magazinul unde a avut loc crima. “Da, există o armă găsită, este vorba despre un cuţit. După audieri care vor avea loc la sediul Poliţiei Capitalei va fi stabilit şi mobilul. Au fost audiaţi mai mulţi martori în cauză. Au fost luate imagini de pe camerele de supraveghere, le vom analiza în cadrul anchetei”, a spus Codruţ Popoiu, procurorul care instrumentează dosarul de omor calificat.

Anchetatorul nu a vrut să precizeze cu exactitate dacă pentru prinderea principalului suspect, fostul iubit al femeii, a fost dispusă supraveghere tehnică. „Eram în timpul cercetării, era suspectul în zonă, a fost luat de poliţie, urmează să-l audiem” , a mai declarat procurorul.

Acesta se ascundea chiar în spatele blocurilor unde a ucis-o pe fosta lui iubita, la doar câteva sute de metri depărtare. Alina Petre, patroana magazinului, a povestit cum a avut loc incidentul. “Fata asta a fost urmărită de cineva care a intrat peste ea în magazin. Era prietena mea şi angajata mea de opt luni. Bărbatul a înjunghiat-o de mai multe ori chiar în uşa băii, inclusiv în inimă. Acolo nu aveam camere de supraveghere. Ştiu că avea probleme de mult timp cu fostul iubit. Eu nu l-am văzut, dar cred ca despre el. O sa vina cei de la BGS şi o să ia camerele de supraveghere, să deruleze casetele, ca să vadă exact filmarea. Mai era o colegă, cu ea, dar nu a putut să vadă şi nici să o salveze, pentru că se afla în toaletă şi nu putea să iasă. I-a blocat uşa. Am înţeles că a făcut şi sesizări la poliţie. A ameninţat-o cu moartea de foarte multe ori. Ea spune că de fiecare dată se ducea si depunea plângeri. De faţă cu mine a sunat poliţia de foarte multe ori. Anul trecut, domnul a fost dus la spitalul de psihiatrie pentru că dorea să se sinucidă, să se arunce de pe nu ştiu ce bloc”, a spus Alina Petre la Antena Stars.

Alina Măgureanu, care deţine magazinul, spune că femeia avea un copil de 6 ani şi îl creştea singură.

“Se împăcase cu el, la presiunea lui. Omul era nebun. L-am surprins la magazin de multe ori, o vizita des, dar nu era violent. O suna de 300 de ori pe zi. Îl rugam să o lase în pace, pentru că ei îi era foarte frică de el. Nu a mai apucat să apese butonul de panică. Nu ştiu de ce nu s-au luat măsuri la timp. Cred că o să închid acest magazin. Mama ei este pe moarte, este bolnavă de cancer, iar tatăl copilului este în Germania. Este o situaţie tragică. Copilul a rămas pe drumuri. Eu o să-l ajut cu tot ce pot, nu o să-l las”, a completat fosta noră a lui Virgil Măgureanu.

Apelul la 112 s-a făcut în jurul orei 09.00, la faţa locului fiind trimise echipaje de la Secţia 1 şi o ambulanţă SMURD. “Maneverele de resuscitare au fost demarate, discutăm deja 30 de minute de resuscitare. Media de resuscitare este de o oră. Nu vă pot furniza mai multe amănunte. Este vorba de o situaţie de o gravitate extremă”, a declarat Bogdan Opriţa, purtător de cuvânt al Spitalului Floreasca.

Sursa: B365.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co