Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Valoare reconfirmată! Bianca Andreescu, Sportiva anului în Canada

S-a născut în România, joacă senzațional tenis, dar reprezință altă țară și valoarea ei este recunoscută și reconfirmată!
Bianca Andreescu este numele ei, a câştigat ediția din acest an a US Open, iar acum a fost desemnată Sportiva anului în Canada, o premieră pentru o jucătoare de tenis.

În vârstă de 19 ani, Bianca Andreescu este, practic, revelaţia acestui sezon în circuitul profesionist feminin! A devenit în septembrie prima reprezentată a Canadei care câştigă un titlu de Mare Şlem la individual, după ce a învins-o pe americanca Serena Williams în finala US Open.
Jucătoarea de origine română se impusese și în luna august, la cel mai important turneu canadian, Rogers Cup de la Toronto, o performanţă pe care nicio altă canadiancă nu o mai reuşise din anul 1969.

Bianca Andreescu , nr 5 WTA
“Sunt atât de recunoscătoare pentru acest trofeu! Nu mă aşteptam să-l primesc, iar faptul că sunt prima jucătoare de tenis care îl câştigă este şi mai supraealist. (…) Sunt nerăbdătoare să ştiu ce îmi va aduce 2020 şi sunt întotdeauna mândră să reprezint Canada la cel mai înalt nivel”.

Bianca Andreescu a fost desemnată în unanimitate Sportiva anului în Canada, în urma votului unui juriu compus din 30 de ziarişti sportivi.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co