Stiri

Vâlcov, despre proiectul de buget pe 2019

Darius Vâlcov, consilierul premierului pe economie, a anunţat că bugetul de stat pentru 2019 s-ar putea să fie pus în dezbatere publică mâine.

Acesta a explicat și fotografia publicată de liderul PSD pe Facebook, vineri.

„Probabil, când va fi prezentat în detaliu, marţi, bugetul, se va şi vedea de ce au fost atât de multe modificări, pentru că s-a urmărit foarte atent Programul de Guvernare, dar şi nevoile oamenilor. Veţi vedea surprize extrem de plăcute – nu ştiu dacă ar fi bine să fac eu acest anunţ. Ar fi bine să îl facă prim-ministrul, ministrul Finanţelor sau unul dintre cei doi preşedinţi.(…) Pe 5 sau 6 februarie va putea începe şi dezbaterea pe marginea acestuia, atunci când Parlamentul se întoarce”, a afirmat Darius Vâlcov.

Consilierul pe economie al premierului a prezentat această situaţie, atunci când a explicat fotografia publicată vineri de liderul PSD Liviu Dragnea.

În fotografie, acesta apare alături de liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, de Darius Vâlcov, miniştrii Niculae Bădălău, Eugen Teodorovici şi de secretarul general al ALDE, Daniel Chiţoiu. Mesajul său este „cu cifrele pe masă, viitorul arată bine”.

Consilierul premierului a susţinut că Viorica Dăncilă a participat la majoritatea întâlnirilor despre bugetul de stat pentru 2019, cele care s-au desfăşurat la Guvern. „Dumneaei ştia despre ce este vorba. A fost o prezentare pentru liderii Coaliţiei”, a adăugat Vâlcov.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co