Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

A V-a ediţie a Convenţiei de Comunicaţii Electronice

Asociatia de Comunicatii din Romania a desfasurat cea de-a a V-a editie a Conventiei Nationale dedicate industriei de comunicatii electronice din Romania. Ca in fiecare an, s-au reunit cei mai importanti jucatori din industria telecom in ideea dezvoltarii relatiilor de afaceri dintre acestia.

ACeR este o organizatie profesionala care are ca scop interesele companiilor membre si de asigurare a unei competitii corecte in piata de comunicatii electonice prin cablu, satelit sau IPTv, de prezentare si promovare a intereselor membrilor sai radiodifuzori.

La eveniment au participat membrii ACeR, operatori din industria de telecomunicatii, reprezentanti ai Parlamentului Romaniei, ai autoritatilor din domeniu si oficiali de la Ministerul Comunicatiilor si Socientatii Informationale, CNA, ANCOM sau Radiocom.

In cadrul reuniunii au avut loc prezentari despre solutii tehnice inovative si continut tv, dar si dezbateri cu reprezentanti ai tuturor autoritatilor relevante din indistria telecomunicatiilor si audiovizual din Romania.

Ca si editia precedenta, evenimentul s-a bucurat de un real success.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co