GADGET

Unde găsești transmisiuni live pe Facebook. Harta interactivă

Acum e și mai ușor să vezi transmisiuni live pe Facebook! Printr-o nouă hartă interactivă lansată astăzi de gigantul în socializare, întregul sistem devine semnificativ mai facil, scrie Playtech.ro. Mai mult decât atât, puteți vedea conținut video, mai mult sau mai puțin interesant, de la oameni pe care nu i-ați văzut niciodată.

În momentul în care Facebook a introdus conceptul de broadcasting în timp real cu numele de Live Video, singurul mod prin care ai fi putut să vezi o transmisiune implica o notificare în NewsFeed sau un link de la un prieten.

Noua hartă interactivă este accesibilă aici și reprezintă metoda perfectă pentru a intra într-un cerc vicios de fluxuri video în speranța că veți găsi la un moment dat ceva interesant la capătul firului.

Dacă nu aveți acces la adresa web de mai sus, nu trebuie să vă faceți griji. Același conținut îl găsiți în spatele unui nou buton marcat Live Video în interfața voastră standard de Facebook, pe partea stângă, la secțiunea Apps.

Din fericire, există și o metodă de filtrare a cantității imense de conținut. Opțional, în loc să dați click aleatoriu pe unul dintre punctele albastre de pe hartă, puteți alege unul din fluxurile video recomandate din partea stângă a ferestrei.

Interesant este faptul că, atunci când ați dat click pe una dintre persoanele ascunse în spatele unui punct albastru, pe lângă fluxul video care se inițializează instant, puteți vedea în ce locații de pe glob se află celelalte persoane care urmăresc respctivul flux video.

În altă ordine de idei, aceasta este doar cea mai recentă dovadă a faptului că Facebook face eforturi semnificative pentru a vă convinge de utilitatea Live Video. La conferința F8 dedicată dezvoltatorilor, compania americană a anunțat și un API dedicat creatorilor de hardware care vor să implementeze noua funcție în camerele viitoare.

Sursa: Playtech.ro

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co