Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Undă verde „La Pedale”

Mai târziu decât în alți ani, centrele „La Pedale” din pădurea Băneasa și din parcul Kiseleff s-au deschis! Cel din Herăstrău mai așteaptă încă avizele de la Primăria Generală. Amatorii de sport și de mișcare sub cerul liber au la dispoziție, în fiecare zi, bicicletele verzi, pe care le pot închiria gratuit, doar cu buletinul. Copiii, părinții și bunicii au acum vehicule pe alese, până la mijlocul lunii noiembrie. Asociația Green Gate a dezvoltat primul sistem de bike-sharing din România, amenajat de Primăria Sectorului 1, încă din 2008. Cei care vor să închirieze, trebuie să știe să meargă pe bicicletă, să aibă un act de identitate asupra lor și să returneze bicicleta în buna stare.

Devenite un simbol al traficului urban, bicicletele verzi sunt disponibile în trei modele, cu mărimi diferite și sunt foarte apreciate de bucureșteni – spun membrii asociației Green Gate. Sunt zile în care oamenii stau la cozi mari pentru a prinde o bicicletă liberă.

Centrele “La Pedale” sunt deschise de luni până vineri, între orele 10:00 și 18:00. Sâmbătă și duminică, ne putem plimba de la 10:00 dimineața până la 7 seara.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co