Stiri

Un nou focar în Prahova, la Cioranii de Sus. 11 persoane sunt infectate

Un nou focar de COVID-19 a fost depistat de autorităţile sanitare la nivelul judeţului Prahova. Aici s-au înregistrat, în ultimele 24 de ore, şi şase decese asociate noului coronavirus, dar şi aproape 140 de cazuri noi de îmbolnăvire.

Noul focar este la un operator economic din localitatea Cioranii de Sus, unde 11 persoane au fost confirmate cu noul coronavirus, anunță Prefectura Prahova.

Angajaţii depistaţi au fost izolaţi, contacţii acestora au intrat în carantină, iar spaţiile de lucru au fost dezinfectate. De asemenea, o anchetă epidemiologică este în derulare.

Prahova a raportat joi 137 de cazuri noi de COVID-19, dar şi şase decese asociate bolii, la persoane cu vârste cuprinse între 47 şi 80 de ani. Important de menționat este că toți acești oameni aveau și alte probleme de sănătate.

Din cele 378 de locuri destinate îngrijirii pacienţilor cu COVID-19, 360 sunt ocupate.

În continuare, toate locurile de Terapie Intensivă destinate pacienţilor diagnosticaţi cu COVID-19 sunt ocupate.

De la izbucnirea epidemiei, Prahova a fost unul dintre cele mai afectate județe, cu 7.438 de cazuri de SARS-COV-2. De altfel, ocupă locul 3 pe țară în privința numărului total de imbolnăviri, după Bucureşti – cu 24.895 de cazuri şi Suceava – 7.599.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co