Stiri

Un muncitor a decedat în timp ce efectua lucrări la calea ferată, în Argeș

Accident mortal la locul de muncă! Un bărbat de 49 de ani a murit, miercuri, în timp ce efectua lucrări de întreţinere la calea ferată, au anunţat reprezentanții IPJ Argeş.

Comunicat IPJ Argeş

“Poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Argeş au fost sesizaţi că, în urma intervenţiei unui echipaj medical în zona căii ferate din cartierul Prundu, pe raza municipiului Piteşti, ca urmare a faptului că un bărbat a acuzat o stare de rău, au fost efectuate manevre de resuscitare, însă a fost declarat decesul celui în cauză. Din primele verificări, s-a stabilit că bărbatul în cauză, de 49 de ani, din comuna Mădulari, judeţul Vâlcea, angajat al Secţiei de reparaţii linii Craiova, se afla în zona căii ferate împreună cu o echipă de lucru, efectuând lucrări pe tronsonul cuprins între staţiile Bradu Rafinărie şi Goleşti”.

În acest caz, va fi întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

Poliţiştii continuă verificările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a survenit decesul și va fi dispusă efectuarea unei autopsii, mai informează IPJ Argeş.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co