Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

UBER schimbă regulile

UBER schimbă, din această săptămână, câteva dintre regulile de interacţiune dintre clienţi şi şoferi. Mare parte din noutăţi se referă la relaţia cu şoferii parteneri, care nu vor mai fi afectaţi de ratingul scăzut care implică problemele tehnice ale aplicaţiei. De asemenea, cursele mai lungi de 45 de minute vor fi notificate, iar timpul de aşteptare al cilentului va fi taxat, după două minute de la ultima notificare trimisă.

“UBER este o alternativă în plus când vine vorba de mobilitate. (…) Este o variantă care convinge oamenii că nu au nevoie să folosească maşina personală în fiecare zi şi pot opta către alte soluţii de deplasare”, a precizat Nicoletei Schroeder, managerul general al UBER România. Aceasta a dat declaratii atat cu privire la avantajele acesti nou mijloc de transport cat si cu privire la infrastructura Bucurestiului. “În Capitală, studiile arată că avem o maşină la fiecare doi locuitori. Statisticile sunt similare cu celelalte oraşe europene. Însă problema apare vis-a vis de locurile de parcare. Ultimul studiu realizat de noi, în urma unei campanii derulată în toamna acestui an, arată că în Bucureşti există un loc de parcare la cinci maşini”, a mentionat Nicoleta Schroeder

UBER a pregatit pentru perioada imediat următoare, o campanii de loializare pentru clienţii existenţi. Pentru sezonul de schi se pare ca vor fi oferte pentru transportul la Poiana Braşov sau Sinaia.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co