Stiri

Trenurile Soarelui, în circulație de azi

În două ore la mare! Trenurile Soarelui au fost puse în circulație de astăzi, când intră în vigoare programul estival de transport. Astfel, timp de trei luni, până la 13 septembrie, turiştii vor putea călători spre litoral cu cele peste 40 de trenuri care vor asigura legături din toată țara către staţiunile de la Marea Neagră şi Delta Dunării.
“Pentru noi, sezonul estival este o oportunitate. Încercăm să răspundem nevoii de mobilitate a cât mai multor oameni și dorințelor acestora de a călători la standarde de calitate din ce în ce mai bune. Prin programul estival Trenurile Soarelui conectăm toate zonele ţării cu destinaţiile turistice de vară și sperăm să le aducem românilor vacanţa cât mai aproape. Vă doresc experiențe de călătorie cât mai plăcute!”, a declarat Iosif SZENTES, Director General CFR Călători.
Compania a pregătit un program special de trenuri pentru ca toate regiunile ţării să poată fi conectate cu destinaţiile de vacanţă. Ca noutate, în acest sezon, pentru turiștii din Brașov, legătura cu destinația Constanța și retur va fi asigurată cu trei trenuri directe, iar pentru cei din Sighetu Marmaţiei legătura cu litoralul se va realiza direct prin grupa de vagoane de la trenul Satu Mare- Mangalia. De asemenea, pasagerii care sosesc cu trenurile din țară vor avea legături frecvente între Constanța și stațiuni.
De reținut faptul că toate trenurile InterRegio sunt dotate cu instalații de climatizare şi prize, iar Trenurile Litoral, de viteză sporită (IR 1983, IR 1582, IR 1587 şi IR 1588) Bucureşti – Constanţa şi retur, au în compunere şi vagon bar. De asemenea, de la Bucureşti Nord la Constanţa şi retur, trenurile IR 1585 şi IR 1586 oferă Wi-Fi gratuit.
Prețul întreg pentru o călătorie București – Constanța, fără reduceri, este de 33,40 la tren RE și de 60 lei la tren IR. Un bilet dus-întors are 10% reducere din tariful de transport, iar la cumpărarea anticipată, de peste 21 de zile, reducerea este de 25%.
Elevii și studenții plătesc 18,65 lei la Trenul Tineretului, Bucureşti – Constanţa, tarifat ca tren Regio.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co