Stiri

Trei noi focare de COVID-19 în licee din Timiș. 39 de elevi pozitivi

Tot mai multe școli din Timiș sunt focare de COVID-19 în această periodă. Direcţia de Sănătate Publică din acest județ a anunțat 39 de cazuri pozitive în rândul elevilor de la trei licee din Timişoara.

Este vorba de Liceul C.D. Loga” – unde sunt 19 cazuri, Liceul “Nicolaus Lenau” – cu 11 cazuri, și cel Baptist – cu 9 cazuri.

În ultimele 24 de ore, în judeţul Timiş au fost confirmate 458 noi infectări, din care două cadre medicale, 86 de minori şi 255 de cazuri în municipiul reședință de județ.

De altfel, rata de infectare a urcat la 2,61 la mia de locuitori pe judeţ, în timp ce Timişoara a intrat în scenariul roşu, cu 3,44 la mie, alături de alte 13 localităţi. Cel mai ridicat indice de contaminare cu SARS-CoV-2 – 8,35 la mie, este în comuna Dumbrăviţa, limitrofă Timişoarei.

În spitalele din judeţ sunt internaţi 211 bolnavi cu COVID-19 şi suspecţi, iar 21 sunt la ATI, în stare gravă. Nu s-a înregistrat, însă, niciun deces.

Pe lângă cele trei focare din licee, mai este unul activ la Spitalul de Copii “Louis Ţurcanu”, cu 12 cazuri de persoane infectate, potrivit DSP Timiș.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co