Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Transportul aerian, paralizat vineri, în Italia, din cauza unei greve

Mai multe organizaţii sindicale din Italia au anunţat organizarea unei greve naţionale la nivelul transportului aerian, vineri, 24 septembrie. Astfel, traficul va fi dat peste cap, iar Ministerul Afacerilor Externe îi atenționează pe românii care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în această țară mâine să țină cont de această avertizare pentru a nu rămâne blocați în aeroporturi sau să nu poate ajunge la destinație.

Potrivit atenţionării de călătorie transmisă de către MAE, vor fi perturbate zborurile efectuate pe rutele naţionale şi internaţionale, în și dinspre Italia.

În acest context, autorităţile din peninsulă recomandă consultarea paginilor de internet ale Ministerului Infrastructurii şi Transporturilor şi Autorităţii Aeronautice Civile Italiene, precum şi site-urile oficiale ale aeroporturilor şi ale companiilor aeriene.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Roma: +390683523358; +390683523356; +390683523352; +390683523344

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi numărul de telefon de permanenţă al misiunii diplomatice a României în Italia: +393451473935

Ministerul Afacerilor Externe reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie și aplicaţia Calatorește in siguranță, care oferă informaţii şi sfaturi utile.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co