Stiri

Transportatori români, la protest în Bruxelles

Tranportatorii români participă astăzi la un protest organizat la Bruxelles, în faţa Parlamentului European, de mai mulţi transportatori din Europa.

Toți sunt nemulţumiţi de schimbările din domeniu pe care europarlamentarii vor să le adopte.

Protestul este autorizat pentru un număr de 600 persoane şi zece camioane, din ţări precum România, Bulgaria, Ungaria şi Polonia.

Federaţia Operatorilor Români de Transport şi Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România sunt două dintre organizaţiile transportatorilor din România care participă la acest protest

Transportatorii din Estul continentului susţin că noile reglementări îi dezavantajează în faţa celor din Vestul continentului.

Un număr de 148 de transportatori din Bucovina au plecat azi dimineață cu o cursă aeriană specială, de la Suceava la Bruxelles pentru protestul organizat la Parlamentul European.

Protestul de la Bruxelles este îndreptat împotriva “Pachetului Mobilitate 1” care prevedere un set de reglementări legislative de modificare a transporturilor la nivel european, dar care îi dezavantajează transportatorii români.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co