Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Transport gratuit pentru elevii moldoveni

Elevii şi studenţii moldoveni din România își pot vota președintele pe teritoriul țării noastre. Guvernul a aprobat o ordonanță de urgență potrivit căreia tinerii de peste 18 ani stabiliți în țara noastră își pot exercita dreptul de vot la alegerile din Republica Moldova în secții electorale deschise în România, beneficiind de un bilet de tren dus-întors gratuit. Tinerii din Republica Moldova vor primi o călătorie gratuită dus-întors în perioada 12–13 noiembrie 2016, către şi dinspre localităţile cu secţii de votare de pe teritoriul României, respectiv: Bucureşti, Iaşi, Galaţi, Timişoara, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Bacău, Suceava, Craiova.

Bucureștenii privesc cu ochi buni initiațiva Guvernului, susținând că fiecare cetățean responsabil trebuie să își exercite dreptul la vot.

Măsura are scopul să asigure posibilitatea cât mai multor tineri din Republica Moldova, aflați la studii în România, să-și exercite dreptul de vot. Contravaloarea biletelor gratuite va fi recuperată de operatorii de transport feroviari de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor, până la sfârşitul anului curent.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co