Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Tragedie în Capitală

Un copil de 13 ani şi bunicul acestuia au căzut, duminică, în râul Dâmboviţa, în zona Splaiul Unirii din Bucureşti, fiind scoşi de scafandri şi transportaţi la spital, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti – Ilfov.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti – Ilfov, Adrian Marin, copilul de 13 ani şi bărbatul în vârstă de 60 de ani au căzut în râul Dâmboviţa, pe Splaiul Unirii nr. 96, la faţa locului acţionând două ambulanţe SMURD şi scafandri. Copilul a fost scos din apă conştient, însă pentru bărbat medicii au recurs la manevre de resuscitare.

Reprezentantul ISU a precizat că băiatul de 13 ani a fost transportat la Spitalul Marie Curie, iar bătrânul la Spitalul Universitar.

Conform Poliţiei Capitalei, bărbatul de 60 de ani şi nepotul său se aflau la pescuit pe malul Dâmboviţei, iar la un moment dat bărbatul a alunecat şi a căzut în râu. Nepotul acestuia ar fi încercat să îl ajute, însă a alunecat şi el. După ce martorii au sunat la 112, un echipaj al secţiei 14 Poliţie a ajuns la faţa locului, iar unul dintre agenţi l-a scos pe băiatul de 13 ani din apă, ulterior echipajul ISU salvându-l pe bărbat.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co