Stiri

Trafic infernal pe Bd-ul Iuliu Maniu. Ideea de parcare în zonă rămâne dorință…

Au început școlile, studenții s-au întors și ei la cursuri, bucureștenii au revenit din concedii și a reînceput nebunia pe șoselele Capitalei. Fiecare edil a promis marea cu sarea în campanie pentru fluidizarea traficului, dar mai nimic nu s-a pus în practică.

Bulevardul Iuliu Maniu este de-a dreptul blocat în orele de vârf. Este unul dintre cele mai aglomerate din București, iar în curând nu vom mai avea pe unde circula.

Aleșii locali ai Sectorului 6 al Capitalei au discutat în ultima ședință a Consiliului Local posibilitatea construirii unei parcări la intrarea de pe autostradă, în cartierul Militari.

Aceasta ar urma să fie ridicată vizavi de gura de metrou Păcii. Astfel, cei care vin în oraș să aibă posibilitatea să își lase mașina și să meargă în centrul orașului cu metroul.

Aleșii locali au votat exproprierea terenului, urmând ca – odată eliberat- să se înceapă construirea parcării.

Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6

Din cauza creșterii exponențiale a numărului vehiculelor și a faptului că parcarea a devenit o problemă pentru toți participanții la traficul urban, în scopul realizării obiectivelor propuse la nivelul autorității publice locale a Sectorului 6 al Municipiului București, este necesară edificarea unei noi parcări în cartierul Militari, o zonă industrială și comercială deosebit de aglomerată, care să descurajeze continuarea deplasării cu autovehiculul propriu și să încurajeze utilizarea transportului public, în beneficiul nostru, al tuturor.

Până la finalizarea acestui proiect este, așadar, cale lungă! Până una-alta, ca să ajungeți la destinație, înarmați-vă cu multă răbdare și luați-va marja de timp necesară!

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co