Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Top destinaţii turistice din Europa

Europa are oraşe frumoase care merită să fie vizitate, însă unele capteaza atentia turistilor in mod deosebit. Printre destinaţiile europene preferate de romani in 2017 se regăsesc oraşe din ţări precum Malta, Portugalia, Rusia sau Danemarca.
In cazul in care inca nu ati hotarat care este urmatoarea destinatie catre care sa va indreptati atentia in vara lui 2017, va puteti inspira din propunerile site-ului international Business Insider.
Malta este o destinatie atragatoare pentru turisti datorita frumusetii capitalei, Valletta, şi a templelor, deja renumite. Templele megalitice din Malta sunt considerate cele mai vechi construcţii de sine stătătoare din lume. De asemenea, Malta este cunoscută pentru plajele frumoase şi porturile cu iahturi de lux.
O alta destinatie superba este Lisabona, aceasta fiind votată destinaţia anului de către turişti. Peisajele pitoresti, obiectivele turistice istorice, muzeele şi catedralele merită vizitate. În plus, Lisabona se află printre cele mai ieftine destinaţii din Europa.
Islanda, desi in aparenta o destinatie rece, va incanta cu peisaje ca Laguna sau cascada Gullfoss. Totodată, ţara este considerată un loc sigur, iar un zbor până acolo este destul de ieftin.
Oraşul St. Petersburg, cu palatele şi catedralele frumos ornamentate şi istoria bogată, reprezinta una dintre destinaţiile ideale pentru turişti.
Daca sunteti interesati de istoria scandinava si daca doriti sa gustati cel mai proaspat somon din Europa, Copenhaga este destinatia potrivita. Capitala Danemarcei este unul dintre orasele Europene cu cea mai buna infrastuctura pentru biciclisti, iar aici o puteti admira pe incantatoarea Mica Sirena sau puteti face o vizita la fabrica de bere Carlsberg.

 

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co