Stiri

Ţiriac acuză Guvernatorul BNR

Conflictul a început în această vară, când Ion Țiriac și Ilie Năstase au adus numeroase acuze guvernatorului BNR, Mugur Isărescu. Situația a ajuns într-un punct în care Ilie Năstase îl sfătuia să-l dea în judecată pe Isărescu pe motivul că omul de afaceri a băgat bani în turneul BRD Năstase Ţiriac Trophy care avea loc la Arenele BNR Ţiriac Năstase, iar Isărescu a tratat cu indifereță degradarea Arenelor, laăsându-le în paragină.

Guvernatorul BNR cere 35 de milioane de euro pentru ca baza sportivă Arenele BNR să revină la Ministerul Tineretului şi Sportului, în contextul în care în 1991 a trecut în proprietatea băncii contra sumei de 233.000 de dolari. Anunţul a fost făcut de ministrul Marius Dunca, prezent, miercuri, alături de omul de afaceri Ion Ţiriac şi preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, la Comisia Economică, Industrii şi Servicii din Senat.

Omul de afaceri Ion Ţiriac a afrmat în cadrul şedinţei că BNR nu este o entitate care să se ocupe de sport. “Vă mulţumesc că vă pierdeţi vremea cu noi, în ultimii 30 de ani nu ne-a ascultat nimeni. BNR e un organism care ne face să intrăm în lumea normală, dar nu e o entitate care să se ocupe de sport. Noi, cu domnul Năstase, am început un proces cu BNR-ul, pentru că nu ni s-a dat dreptul să trăim acolo unde trebuia să trăim”, a spus Ţiriac.

Ţiriac a făcut o paralelă cu turneul de la Madrid, pe care îl deţine, afirmând că turneul de la Bucureşti ar fi putut aduce Capitalei zece la sută din veniturile Madrid Open.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co