Imobiliare Valea Prahovei
REGIONAL

#Therme Bucureşti despre accidentul de pe tobogan

La complexul de agrement Therme Bucureşti a avut loc săptămâna aceasta un accident. Un tânăr de 30 de ani a fost operat de urgenţă, joi, în Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central din Capitală având o tăietură de şase centimetri lungime în talpă şi două ligamente rupte la piciorul drept, scrie B365. Tânărul susţine că incidentul a avut loc, marţi seara, la un tobogan din complexul de agrement Therme Bucureşti. Reprezentanţii complexului au confirmat incidentul şi au venit cu o serie de precizări.

“În cursul serii de marti, 22 noiembrie, un vizitator s-a prezentat alături de patru prieteni la cabinetul medical din cadrul centrului Therme București, acuzând o accidentare. Personalul medical i-a acordat toate îngrijirile necesare, acesta refuzând pe proprie raspundere transportul la un centru de investigație specializat, sub argumentul consultării unui medic cu care se afla într-o relație de prietenie”, se arată în precizarea companiei Therme Bucureşti.

De asemenea, reprezentantii complexului de agrement spun ca sistemele de siguranta de la Therme Bucuresti respecta si execed toate reglementarile la nivel national si european, fiind certificate suplimentar, inclusiv de TÜV Germania.

Sebastian Găman a povestit că marţi seara a ales să-şi petreacă timpul liber în complexul de agrement „Therme Bucureşti”.

„M-am dat într-un tobogan de două persoane. La aterizare m-am lovit de marginea toboganului şi m-a tăiat pe picior. Am o tăietură de şase centimetri, până la os şi două ligamente rupte”, povesteşte tânărul de 30 de ani.

El a explicat că a ales să meargă la spital cu prietenii de familie cu care venise, deoarece sângera puternic şi s-a temut că ambulanţa va ajunge târziu.

Tânărul a fost operat, joi, în Spitalul de Urgenţă Universitar Militar Central şi în prezent se află în secţia de Ortopedie a Unităţii de Primiri Urgenţe.

Sursa: B365.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co