Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Test negativ la COVID-19 și izolare pentru români în Lituania

Lituania se adaugă țărilor care au impus condiții românilor la intrarea pe teritoriu său, în condiții de pandemie cu noul coronavirus.

Comunicat Ministerul Afacerilor de Externe
” România este plasată în categoria statelor unde rata de infectare depăşeşte valoarea de 25 cazuri/ 100.000 de locuitori. Astfel, persoanele care sosesc în Republica Lituania provenind din această categorie de state trebuie să prezinte un test negativ pentru infecţia cu COVID-19, efectuat în statul de plecare, cu maximum 72 de ore înainte de sosirea în Republica Lituania şi să se autoizoleze pentru o perioadă de 14 zile. (…)

Totodată, persoanele care sosesc în Republica Lituania din străinătate, pe cale aeriană sau maritimă, trebuie să se înregistreze la Centrul Naţional de Sănătate Publică din Republica Lituania (https://keleiviams.nvsc.lt/en/form) înainte de intrarea în ţară. Persoanele care folosesc mijloace de transport rutier/ feroviar trebuie să îndeplinească această procedură în termen de 12 ore de la sosire”.

Măsurile anunţate de autorităţile Republicii Lituania nu se aplică persoanelor care tranzitează teritoriul acestui stat pentru întoarcerea în ţara de reşedinţă, precum şi altor categorii specifice de persoane.

 

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co