Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Terenuri de sport cu acces gratuit pentru tinerii din Sectorul 4

Primăria Sectorului 4 oferă acces gratuit pentru tinerii din Sectorul 4 la mai multe terenuri de sport. 20 de noi astfel de spații sunt deja finalizate și folosite minim 12 ore pe zi. Acestea se regăsesc în Parcul Lumea Copiilor.

Terenurile sunt dedicate fotbalului, baschetului, voleiului și tenisului, iar în preajma lor există și spații rezervate tenisului de masă. În toate aceste spații destinate vieții sănătoase, accesul este liber pe toată perioada zilei și chiar seara târziu, datorită instalațiilor de nocturnă de care dispun terenurile.

Au fost deja demarate lucrările de reabilitare și construire a alte 37 de terenuri de sport aflate în curțile școlilor, de care vor beneficia nu doar elevii de toate vârstele, ci și toți locuitorii din zonele adiacente fiecărei școli în parte. Aceștia vor avea acces gratuit la aceste terenuri, după ce elevii încheie cursurile zilnice.

Un studiu arată că 90% dintre adolescenții din România petrec peste 8 ore în fiecare zi în fața televizorului, pe internet ori angrenați în jocuri video.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co