Stiri

Teatrul Odeon în Spania!

Teatrul Odeon este invitat la Festivalul Internațional de Teatru și Artă din Spania!
În zilele de 25 și 26 mai 2017, Teatrul Odeon va prezenta în cadrul celei de-a XVIII-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru și Artă de Stradă de la Valladolid! Alături de alte 62 de companii din 12 țări, vor avea loc două reprezentații ale spectacolului De vânzare/For Sale realizat de Gianina Cărbunariu. Participarea are loc cu sprijinul Institutului Cultural Român.
Teatrul Odeon revine în Spania după succesul înregistrat în cadrul ciclului teatral Una mirada al mundo, organizat de Centrul Dramatic Național din Madrid și Institutul Cultural Român de la Madrid în octombrie 2016. Trupa bucureșteană a prezentat o montare de Alexandru Dabija a piesei Contra democrației, semnată de Esteve Soler.
DE VÂNZARE/ FOR SALE a fost realizat în cadrul proiectului european ”Hunger for Trade” și a fost distins cu Premiul Uniter pentru Cel mai bun spectacol în 2015.
A mai fost prezentat la Festivalul pulzArt din Sf. Gheorghe, Festivalul Naţional de Teatru din Bucureşti, Festivalul Temps d’Images din Cluj, Festivalul Dramaturgiei Româneşti FEST-FDR din Timișoara, Festivalul Comediei Româneşti FestCO din București și Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co