Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Teatrul Nottara, FEST(IN) cultural în București

 

În mai puțin de o săptămână începe FEST(IN) pe Bulevard de la Teatrul Nottara. Acesta este cel mai așteptat eveniment teatral de toamnă. FEST(IN)-ul din acest an a ajuns la cea de a cincea ediție și aduce laolaltă trupe din opt țări. Vreme de 12 zile vor fi 39 de spectacole, evenimente stradale, colocvii, lansări de carte, spectacole de lectură și expoziții de fotografie.

FEST(in) pe Bulevard curpinde şapte secţiuni: Criza pubertăţii, Text sau pretext, Bulevardul comediei, Premiere în FEST(in), Invitaţi speciali, Multi Art EXIT şi In memoriam.

Festivalul mai cuprinde evenimente conexe precum colocvii, spectacole-lectură pe texte pentru şi despre adolescenţi, evenimente stradale, lansări de carte (de teatru) sau vernisajul unor expoziţii de fotografie de teatru.

Festivalul Internaţional de Teatru FEST(in) pe Bulevard a devenit un eveniment-reper pentru lumea teatrală, dar şi pentru iubitorii artei scenice. Prin temele alese în cadrul fiecărei ediţii, manifestarea are şi un puternic impact social şi atrage, de la an la an, tot mai mulţi spectatori şi participanţi activi. Informaţii şi alte materiale se găsesc pe site-ul www.festinpebulevard.ro.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co