Stiri

Ţeapă de la Sephora pe Facebook! Români lăsaţi fără bani pe card!

Un anunț din mediul online a atras atenţia românilor dornici să se pricopsească. „Sephora oferă vouchere de 500€ la 1 Euro tuturor! Pentru că a împlinit 12 ani de la primul magazin deschis! Ia voucherele de aici – (1 voucher) pentru fiecare utilizator. SEPHORA.RO.FIDELITATE.TODAY”, este titlul anunțului postat pe Facebook.

În realitate nu este altceva decât o țeapă cu ajutorul căreia unii „deștepți” pot face bani frumoși, cu numai câte un euro de la fiecare român căzut în plasă. Iată cum:

Cine parcurge pașii după ce a dat „click” pe articol, la un moment dat i se cere să plătească, cu cardul, suma de 1 euro pentru a primi produse în valoare de 500 de euro.

S-au dat mii de „share”-uri pe rețeaua de socializare Facebook cu această ofertă de la Sephora, iar la anunțul original chiar apar mesaje prin care se confirmă că firma de parfumuri a oferit acele vouchere. În realitate însă este o mare păcăleală, la care, cu siguranță, mulți români au participat. Şi nu este prima dată când se întâmplă aşa ceva.

Reacţia oficialilor firmei Sephora nu a întârziat să apară! „Vă anunțăm că în rețelele sociale circulă o campanie de tip spam care creează confuzie în legătură cu marca Sephora. Vă recomandăm să nu participați și să nu dați curs acestor acțiuni care nu ne reprezintă.

Toate campaniile Sephora valabile în acest moment sunt disponibile doar pe canalele de comunicare oficiale Sephora (sephora.ro, @SephoraRomania).

Compania Sephora nu are nicio legatură cu aceste acțiuni, nu le încurajează și se disociază total de ele. Vă mulțumim pentru încrederea acordată de-a lungul timpului.

Ne revedem în magazine și pe sephora.ro!”

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co