Stiri

Târg inedit

Ne așteptam ca în zilele de 14 și de 24 februarie, negoțul cu iubire să aducă bani frumoși comercianților stradali. Ei bine, se pare că bucureștenii nu se prea înghesuie la micile surprize de amor, deși oferta pare din ce în ce mai bogată. Mărțisoarele sunt gata deja, pentru 1 martie, întruchipând coșari, fluturi, broșe, mizilicuri orientale, dar și fantezii florale, realizate manual din te miri ce tărtăcuțe.

Tot de Dragobete, Centrul de Creație Artă și Tradiție al Municipalității a deschis porțile artiștilor plastici din întreaga țară, pentru a-și expune creațiile de sărbătoare. Îi veți găsi la Piața Lahovari, cu mici bijuterii lucrate manual, din materiale neconvenționale: ghiocei din amalgam de făină, pandantive, brățări din mecanisme de ceas. Tot în Piața Lahovari, bucureștenii vor putea asista la diverse concerte, spectacole de teatru…

În afară de concertele din sala Teatrelli, bucureștenii pot vedea în foaier expoziția “DORDEDOR”, care cuprinde ilustrații minimaliste și inedite ale iubirii.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co