Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Tânăr reţinut în cazul ameninţărilor primite de actrița Maia Morgenstern

Un tânăr a fost reținut pentru 24 de ore, în dosarul privind ameninţările cu moartea primite de actriţa Maia Morgenstern.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 îl acuză pe tânărul respectiv de infracţiuni de ameninţare, cu circumstanţe agravante, “pentru motive legate de rasă, naţionalitate, etnie, limbă, religie, gen, orientare sexuală, opinie ori apartenenţă politică”.

Comunicat Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

“La data de 27.03.2021, suspectul a trimis de pe adresa de email un mesaj cu caracter antisemit care cuprindea ameninţări cu moartea şi cu alte vătămări la adresa persoanei vătămate şi la adresa angajaţilor Teatrului Evreiesc de Stat”.

De asemenea, dosarul a fost mutat pentru soluționare la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Actriţa Maia Morgenstern a postat sâmbătă, pe pagina sa de socializare, o fotografie a unui mesaj cu ameninţări cu moartea şi termeni antisemiţi, care a fost primit pe adresa de email a Teatrului Evreiesc de Stat din Bucureşti.
Mesajul respectiv este semnat “din partea partidului AUR”.

Reprezentanţii formaţiunii Alianţa pentru Unirea Românilor au transmis, înaă, sâmbătă seara, pe pagina de Facebook a partidului, un comunicat în care arată că este vorba de “o înscenare” şi că sunt alături de Maia Morgenstern pe care o asigură de întreaga consideraţie.

Maia Morgenstern a depus o plângere la Poliţie, în acest caz fiind deschisă o anchetă de către procurori şi Direcţia de Investigaţii Criminale.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co