Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Sute de apeluri la 112

Echipajele Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABIF) au intervenit în peste 340 de cazuri grave, de urgenţe de cod roşu şi galben, în primele zece ore ale zilei de miercuri, când Capitala a fost sub avertizare de caniculă. În 95 dintre aceste cazuri, ambulanţa a fost solicitată în locuri publice, potrivit managerului SABIF, dr. Alis Grasu.
“Fiecare caz grav, adică cel de cod rosu şi galben, înseamnă o viaţă la risc, de aceea ambulanţele sunt trimise cu prioritate la aceste cazuri. În primele zece ore ale zilei de miercuri, au fost înregistrate 673 de apeluri, cu 343 de urgenţe de cod roşu şi galben. Dintre aceste cazuri grave, 95 s-au petrecut în loc publice, iar 27 au fost leşinuri cu şi fără pierderea conştienţei”, a explicat managerul SABIF.
Potrivit medicului, numărul cazurilor se înscrie într-o medie a acestei perioade din an, aceea a vacanţei de vară.
Valul de căldură s-a intensificat şi a cuprins toată ţara, inclusiv Capitala, începând de miercuri, iar pentru două zile Bucureştiul şi toate judeţele sunt sub avertizări cod galben şi portocaliu de caniculă. Temperaturile caniculare, care ajung până la 39 de grade Celsius, vor persista şi la sfârşitul săptămânii.

 

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co