ECONOMIC

Supriză pentru români, înainte de Paște, de la FISC

Înainte de Paşte, cei de la Fisc vor să le facă o surpriză tuturor românilor cu datorii la stat. La două luni după ce au anunţat că vor face publice toate numele românilor care au datorii la stat mai mari de 100 de lei, cei de Fisc şi-au dat seama că notificarea acestora ar costa prea mult.

Astfel, potrivit unui anunţ al ANAF, pe lista neagră a Fiscului vor apărea, la 30 aprilie, doar românii care au datorii de peste 1.500 de lei, scrie Zf.ro.

ANAF a modificat plafoanele pentru datoriile la stat care vor fi publicate cu nume, prenume şi domiciliu fiscal pe pagina de internet a instituţiei la 20 aprilie.

În cazul marilor contribuabili, ca să apară pe lista neagră a fiscului, aceştia trebuie să înregistreze o restanţă de 100.000 de lei, de 66 de ori mai mare decât valoarea stabilită iniţial în februarie, de 1.500 de lei. Contribuabilii mijlocii trebuie să aibă o datorie de 50.000 de lei faţă de 1.000 cât era iniţial, iar ceilalţi debitori de 10.000 de lei faţă de 500 cât figura în ordinul din februarie al Fiscului.

Sursa: Zf.ro

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co