Stiri

Suprinzător, sau nu…! Iohannis îl propune, din nou, pe Ludovic Orban premier

Conducerea PNL a mers la consultări cu propunerea de prim-ministru… tot Ludovic Orban!

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, a anunţat că i-a prezentat preşedintelui Klaus Iohannis propunerea de a-l desemna premier pe Remus Pricopie.

Dan Barna, preşedintele USR, a reiterat că Alianţa USR PLUS susţine dizolvarea Parlamentului şi organizarea de alegeri anticipate. Dacă nu va exista o majoritate în acest sens, alianţa este pregătită să participe la o guvernare care să vizeze prioritar revenirea la alegerile de primari în două tururi.

Kelemen Hunor, preşedintele UDMR, a afirmat că Uniunea nu a prezentat un candidat propriu pentru funcţia de premier şi nu îl va susţine nici pe candidatul PSD.

Marius Paşcan, preşedintele executiv al PMP, a afirmat joi, a discutat cu preşedintele Klaus Iohannis despre posibilitatea declanşării alegerilor anticipate.

În schimb, Călin Popescu-Tăriceanu, preşedintele ALDE, spune că soluţia alegerilor anticipate i se pare nepotrivită, pentru că ar avea consecinţe negative în plan politic şi economic, iar timpul câştigat faţă de alegerile la termen ar fi nesemnificativ.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co