Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Studenții cer prelungirea programului Metrorex

Studenții cer prelungirea programului Metrorex! Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR), Consiliul Tineretului din România (CTR) și alte 13 organizații studențești și de tineret solicită Ministerului Transporturilor și companiei „Metrorex” prelungirea programului de funcționare a rețelei de metrou din București până la un program de funcționare 24/24h față de 05:00-23:00, cum este în prezent.
Cu toții stim că tineri nu dispun de posibilitatea financiară de a se deplasa cu taxiurile. Astfel, ei susțin că prelungirea programului la metrou ar duce la creșterea numarului de calatori și, implicit, la încasări mai mari, în detrimentul taxiurilor, care de multe ori percep tarife ilegale, mai mari decât prețul real al călătoriei, și nu oferă aceeași siguranță a calatoriei, ei putând sa se bucure de mai multe dintre opțiunile socio-culturale existente în oraș.
În Capitală studiază peste 135.000 de studenți și locuiesc peste 570.600 tineri, iar deși activitățile socio-culturale sunt ofertante, participarea este restrânsă tocmai pentru ca posibilitățile de transport după ora 23:00 sunt limitate.
Ramâne de văzut însa dacă această solicitare va fi preluată si de autorități.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co