Imobiliare Valea Prahovei
GADGET

Stick-ul USB cu cea mai mare capacitate de stocare din lume

Kingston Digital a lansat dispozitivul de stocare USB DataTraveler Ultimate Generation Terabyte (GT), oferind cea mai mare capacitate de stocare din lume, scrie Go4it.ro. DataTraveler Ultimate GT oferă până la 2TB capacitate de stocare şi interfaţă USB 3.1 Gen 1 (USB 3.0) pentru transferuri rapide de fişiere.

„Cu DataTraveler Ultimate GT, le punem utilizatorilor la dispoziţie o nouă modalitate de stocare a datelor într-un dispozitiv foarte uşor de gestionat. Noul dispozitiv reprezintă o continuare în materie de performanţă a produselor Kingston, după lansarea stick-ului USB de 1TB din 2013. Prin dublarea capacităţii, utilizatorii pot stoca şi transporta mult mai uşor cantităţi şi mai mari de date”, a declarat Jean Wong, Flash business manager.

Noul dispozitiv de stocare oferă utilizatorilor posibilitatea de a stoca o cantitate uriaşă de date într-un dispozitiv de mici dimensiuni, respectiv până la 70 de ore de conţinut video 4K pe un singur stick USB de 2TB.

Kingston DataTraveler Ultimate GT – specificaţii:

Capacităţi de stocare: 1TB (model DTUGT/1TB) , 2TB (model DTUGT/2TB)
Interfaţă: USB 3.1 Gen. 13
Dimensiuni: 72mm x 26.94mm x 21mm
Temperatură de operare: -25°C până la 60°C
Temperatură de stocare: -40°C până la 85°C
Garanţie: 5 ani garanţie cu suport tehnic gratuit
Compatibil cu: Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 (SP1), Mac OS v.10.9.x+, Linux v.2.6.x+, Chrome OSTM

Kingston DataTraveler Ultimate GT este protejat de o carcasă metalică fabricată dintr-un aliaj de zinc, pentru a rezista la şocuri.

Sursa: Go4it.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co