Stiri

Stadiul celor 4 stadioane din Capitală pentru EURO 2020

Patru stadioane din România vor fi modernizate pentru Campionatul European din 2020, atunci când în Capitală vor avea loc patru meciuri, unul din optimi şi trei din faza grupelor. Partidele vor fi disputate pe Arena Naţională, iar pe stadionul „Steaua”, „Rapid”, „Arcul de Triumf” şi „Dinamo” vor avea loc antrenamentele echipelor care vor ajunge în Bucureşti.
Compania Națională de Investiții (CNI) a explicat în ce stadiu se află cele 4 arene: Stadionul Dinamo, Stadionul Steaua, Stadionul Rapid și Stadionul Arcul de Triumf.
Vineri s-a dat Hotărârea de Guvern prin care anumite părți ale stadionului Ștefan cel Mare au trecut din patrimoniul lui Nicolae Badea în cel al statului. Arena va trebui predată până la mijlocul lunii septembrie pentru a fi refăcută integral. 31 de luni durează execuția.
Pe Stadionul Steaua demolarea va începe în primăvara lui 2018 și va fi reconstruit în totalitate. Astfel, în următoarea perioadă urmează licitația pentru studiul de fezabilitate.
Pentru Stadionul Rapid acum se obțin avizele necesare studiului de prefezabilitate. Stadionul nu va fi reconstruit în totalitate. Iar pe arena de la Arcul de Triumf lucrările sunt în cel mai avansat stadiu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co