Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Sportul de masă, reînviat! Start Fazei Finale a Gimnaziadei 2018-2019!

Ediția a 4-a a Gimnaziadei, cel mai important program dedicat sportului de masa, a ajuns la Faza Finală.

Competiția școlară sportivă este susținută de Comitetul Olimpic și Sportiv Român, alături de Ministerul Educației Naționale și de zece federații naționale ale sporturilor înscrise: atletism, badminton, baschet, rugby tag, volei, handbal, fotbal, oină, tenis de masă și șah.

Prin organizarea competiției, al cărei impact uriaș este dovedit de numărul mare de participanți, nu numai că se militează pentru îmbunătățirea, prin sport, a sănătății fizice și psihice a tinerilor, dar este lărgită și aria de selecție pentru performanță.

Astfel, printre participanții la Gimnaziadă se pot regăsi viitorii campioni olimpici, mondiali sau europeni ai României.

Gimnaziada promovează valorile olimpice – respect, excelență, tradiție, mândrie națională și pasiune, precum si prietenia, fair-play-ul și dorința de autodepășire.

Ediția 2018-2019 a Gimnaziadei a fost lansată, în An Centenar, cu Etapa pe Școală, a continuat cu fazele locale, județene și regionale, iar Etapa Finala, este programată în lunile mai – iunie, la Complexul Olimpic „Sydney 2000” de la Izvorani, ca si anul trecut.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co