Stiri

Spitalul Foişor va reveni la regimul normal de funcţionare

Veste bună pentru cei care au nevoie de intervenții ortopedice! Spitalul “Foişor” din Capitală, specializat pe acest profil, a început procedurile în vederea revenirii la “regimul normal de funcţionare”, a anunțat, miercuri, Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti.

Comunicat Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti

“În cursul dimineţii de miercuri, 19.05.2021, în urma transferării ultimului pacient COVID-19 internat în Secţia ATI a Spitalului Clinic de Ortopedie, Traumatologie şi TBC Osteoarticular Foişor, unitatea sanitară a început procedurile de nebulizare, curăţenie, dezinfecţie, verificări probe biologice şi resecurizare a circuitelor aflate în reconversie, în vederea revenirii la regimul normal de funcţionare la o dată ulterioară”.

Potrivit aceleiași surse, Spitalul “Foişor” a depus, marţi, la Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti întreaga documentaţie necesară în vederea obţinerii avizului provizoriu de funcţionare care să permită revenirea la activitatea medicală obişnuită. De altfel, reprezentanţii DSPMB au efectuat în cursul zilei de miercuri o inspecţie sanitară la respectiva unitate medicală.

Comunicat Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti

“În funcţie de decizia DSPMB, Spitalul Foişor va informa opinia publică în timp util, prin toate canalele de comunicare, privind data eventualei reluări a activităţii în regim normal, după finalizarea procesului de pregătire medicală şi administrativă”.

Decizia vine după ce, în urmă cu o lună, Spitalul Foișor a devenit – peste noapte – unitate COVID și zeci de pacienți cu probleme ortopedice au fost mutați la alte unități medicale sau li s-a dat drumul acasă, în condiții improprii, criticate vehement de opinia publică.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co