Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Spectacolele de la Teatrul Odeon, în pericol

Spectacole de la Teatrul Odeon ar putea fi suspendate, atrag atenţia actorii şi directorul instituţiei. Şi asta pentru că teatrul a pierdut atelierele unde se făceau decorurile şi a costumele. Consilierii de la Primăria Capitalei au decis ca atelierele de pe Calea Giuleşti să revină insituţiei care are sediul acolo, adică Opera Comică pentru Copii. Primăria Capitalei a precizat că va oferi Teatrului Odeon un alt spaţiu pentru depozitarea decorurilor şi a atelierelor, iar până atunci teatrul va putea rămâne în spaţiul din Calea Giuleşti.

Spaţiile pe care Teatrul Odeon le are în Calea Giuleşti nr.16, unde funcţionează atelierele de croitorie, de tâmplărie, sudură, magaziile, unde sunt depozitate sute de costume dar şi decoruri, a fost pierdut, prin hotărâre de Consiliu General, în favoarea Operei Comice pentru Copii.

Reprezentanţii Municipalităţii a anunțat deja că va oferi Teatrului Odeon un alt spaţiu pentru depozitarea decorurilor şi a atelierelor, până atunci teatrul putând rămâne în spaţiul din Calea Giuleşti, într-un spaţiu delimitat. Primăria Capitalei arată că teatrul nu va fi obligat să părăsească imobilul în 30 de zile, ci doar să opereze în evidenţele financiar-contabile această modificare.

Potrivit municipalităţii, Teatrul Odeon şi Opera Comică pentru Copii au administrat, din anul 2009, printr-o Hotărâre de Consiliu, imobilul din Calea Giuleşti.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co