Stiri

Spectacol la Palatul Suțu

Palatul Suțu găzduiește sămbătă, 13 mai, începând cu ora 20.30, spectacolul multimedia “Timpul”, care propune spectatorului o redescoperire a atmosferei Bucureştiului interbelic cu muzica şi balurile sale pline de farmec şi savoare.

Întreg spectacolul se desfășoară vizual printr-o proiecție video în oglinda din holul Palatului Suțu și printr-un într-un joc de imagini cu forme și culori aproape hypnotic proiectate pe pereții etajului superior.

Conceptul spectacolului gravitează în jurul unui text de ficţiune istorică semnat de către Adrian Majuru, cu un fir narativ care poartă spectatorul într-o poveste învăluită în mister şi aşteptare.

Textul este inserat între piesele muzicale de factură romantică ale celor mai de seama personalități, precum Ceaikovsky, Chopin, Schubert, iar intriga sa converge în spectrul eternului feminin întruchipat aici de către imaginea Irinei Suţu. Atât dansul clasic nuanţat de unele elemente contemporane, cât şi valsul, aduc un plus de dinamică şi rafinament, oferind spectatorului o seară inedită de muzică, dans şi imagine.

Vizitatorii vor plăti 10 lei, iar în preţ este inclusă vizitarea expoziţiilor Muzeului Municiupiului București, în termen de 30 zile.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co