Stiri

Sorin Oprescu, de negăsit! A fost dat în urmărire generală

Fostul primar al Capitalei Sorin Oprescu a fost dat în urmărire, după ce nu a fost găsit la domiciliul său pentru punerea în aplicare a mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea, informează IGPR.

Polițiștii au mers la mai multe adrese ale fostului edil, însă acesta a fost de negasit. Astfel, potrivit procedurilor, Sorin Oprescu a fost dat în urmărire generală. Numele acestuia a fost publicat de Poliția Română pe site-ul instituției la categoria persoanelor urmărite.

Fostul primar general al Capitalei Sorin Oprescu ar fi plecat din țară, înainte să fie anunțată sentința finală în dosarul în care este acuzat de fapte de corupție, scrie Libertatea. Oprescu s-ar afla în Austria, cu partenera sa de viață, Adriana Nica, fost manager al Spitalului Universitar, și cu șoferul său, condamnat și el în același dosar.

Sorin Oprescu a fost condamnat definitiv, vineri, 10 ani şi 8 luni închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită, constituire a unui grup infracţional organizat şi abuz în serviciu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co