Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Sorin Grindeanu este noul președinte interimar al Camerei Deputaţilor

Social-democratul Sorin Grindeanu este, de marți, președintele interimar al Camerei Deputaţilor, conform deciziei Biroului permanent al forului legislativ.

Despre actuala situație politică, Grindeanu spune că în forurile de conducere ale partidului se va stabili strategia de urmat.

După ce Ludovic Orban şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, Biroul permanent a decis, în urmă cu două săptămâni, ca şefia interimară a instituţiei să fie preluată de liberalul Florin Roman, iar – între timp – mandatul său a expirat.

Sorin Grindeanu a ajuns preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor pe mâna USR, spune acum deputatul liberal.

“PNL nu l-a votat pe domnul Grindeanu. A fost votat de PSD, UDMR, AUR şi minorităţi. Colegii din USR au refuzat propunerea pe care le-am făcut-o să prelungim mandatul meu cu două săptămâni, urmând ca dânşii să fie susţinuţi de noi pentru următoarea rotaţie. Prin decizia luată de USR nu am mai reuşit să generăm majoritatea necesară. Refuzul lor de a susţine PNL a fost motivul pentru care noi ne-am abţinut. Şi uite aşa, USR a făcut un cadou gratuit PSD”, a scris Florin Roman, marţi, pe pagina sa de Facebook.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co