Imobiliare Valea Prahovei
ECONOMIC

Smartphone-urile iPhone 6 şi iPhone 6 Plus, interzise la vânzare în Beijing

Autorităţile din Beijing au interzis vânzarea smartphone-urilor iPhone 6 şi iPhone 6 Plus dezvoltate de Apple deoarece terminalele ar încălca brevete de design deţinute de compania Shenzhen Baili, care produce modelul de telefon inteligent 100C, potrivit Go4it.

Este ciudat, însă, faptul că decizia nu se aplică şi în cazul modelelelor iPhone 6s şi iPhone 6s Plus, care sunt aproape identice cu cele din seria iPhone 6.

Apple a anunţat că va face apel la decizie

În această perioadă Apple va continua să vândă cele două modele de smartphone-uri în Beijing. Din fericire pentru compania americană, decizia se referă doar la Beijing, capitala Chinei. Aceasta este cea mai recentă dintr-o serie de veşti proaste venite din statul asiatic pentru Apple. În primul trimestru al acestui an, compania a înregistrat o scădere a vânzărilor de 26% în China. Mai mult, serviciile sale de filme şi cărţi au fost blocate în statul asiatic în luna aprilie a acestui an.

Apoi, în luna mai, justiţia din China a decis că Apple trebuie să folosească în paralel cu o companie locală, care produce portofele, huse pentru telefoane şi genţi, marca „iPhone”.

Compania americană a dat în judecată în 2012 firma chineză Xintong Tiandi, care produce bunuri sub marca „IPHONE”. După patru ani de procese, Tiandi a câştigat apelul şi poate folosi în continuare brandul.

Sursa: Go4it.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co