SPORT

Site-ul FRF, spart de către hackeri albanezi

Site-ul FRF a fost atacat de hackeri, marţi după-amiază, afişând un motto al suporterilor albanezi, steagul Albaniei şi un video motivaţional, anunţă oficiali din cadrul instituţiei Federaţiei Române de Fotbal, citați de Mediafax.

Poliţia Română s-a autosesizat şi face cercetări

Poliţia Română, prin specialiştii de la Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate (DCCO), face verificări în legătură cu posibile fapte de acces neautorizat la un sistem informatic şi alterarea integrităţii datelor informatice, anunţă oficiali din cadrul instituţiei. Aceleaşi surse precizează că poliţia s-a autosesizat “în urma informaţiilor apărute în media centrală, cu privire la un atac cibernetic asupra acestui site-ul FRF.

Hackerul s-a intitulat “nofawkX-al” şi a publicat chiar şi adresa lui de e-mail. Redăm mai jos mesajul complet de pe prima pagină a site-ului frf.ro, care a fost însoţit de un video de pe Youtube cu titlul “Romania vs Albania Motivational Promo 2016”:

“Hacked by nofawkX-al

OFFICIAL WEBSITE OF ROMANIA FOOTBALL FEDERATION

Red And Black I Dress, Eagle On My Chest, Keep My Head Up For The Flag I Die, It’s Good To Be Albanian”

Versurile reprezintă refrenul melodiei “Albanian” a formaţiei Etno Engjujt şi se traduc “În roşu şi negru mă îmbrac, un vultur am pe piept, ţin capul sus, pentru steag mor, este bine să fii albanez”.

Sursa: Mediafax

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co