Stiri

Și leii au COVID! Mai multe feline de la un ZOO din Singapore, pozitive

Trăim vremuri dificile și asta nu mai e o noutate de aproape 2 ani, dar acum constatăm că tot mai multe animale domestice sau sălbatice se îmbolnăvesc, la rândul lor, de COVID-19. Patru lei asiatici dintr-un parc zoologic din Singapore au fost testaţi pozitiv după ce au fost infectaţi de către personal.

Leii aparţin unei specii protejate și au început să prezinte simptome ale bolii, cu tuse și strănut, din weekend-ul trecut. Asta i-a determinat pe îngrijitori să îi testeze.

Din fericire, puternicele animale sunt în stare bună și se așteaptă recuperarea lor.

Felinele infectate şi alte cinci de la parcul Night Safari din Singapore au fost plasate în izolare.

Trei îngrijitori ai parcului în aer liber, care găzduieşte sute de animale, au fost, de asemenea, infectași cu noul coronavirus.

Un leu african de la Grădina Zoologică din Singapore, adiacentă parcului Night Safari, s-a îmbolnăvit şi el, iar autorităţile au solicitat să fie testat.

Parcul Night Safari şi Grădina Zoologică din Singapore au rămas deschise, asta pentru că riscul ca animalele să transmită virusul la oameni a fost considerat minim.

Oraşul-stat din Asia de Sud-Est se confruntă cu cel mai grav val de contaminări de la începutul pandemiei, cu aproximativ 2.000-3.000 de cazuri noi pe zi şi câteva decese, anunță Agerpres.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co