Stiri

Separatoare de sens pe pasajul de la Otopeni

CNAIR a început lucrările de montare a separatorului de sens pe Centura de Nord a Bucureştiului între noile sensuri giratorii construite în această primavară pe sectorul Tunari – Mogoşoaia. După terminarea lucrărilor, nu va mai fi posibilă efectuarea virajului la stânga pe nicio relaţie, ceea ce va elimina principala cauză de îngreunare a traficului rutier în zonă.

CNAIR a început, joi, lucrările de montare a separatorului de sens – parapete tip New Jersey – pe Centura de Nord a Bucureştiului, în zona pasajului Otopeni, între drumul naţional 1 A şi autostrada A 3.

Intersecţia din zona Pasajului Otopeni a fost reconfigurată în luna aprilie a acestui an, prin construirea celor două noi sensuri giratorii pe Centura de Nord a Capitalei, la km 69+031 şi la km 1+277.
“După definitivarea lucrărilor nu va mai fi posibilă efectuarea virajului la stânga pe nicio relaţie, ceea ce va elimina principala cauză de îngreunare a traficului rutier în zonă. Pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră, între aceste două noi sensuri giratorii, CNAIR SA montează parapete tip New Jersey, care au rolul de a nu permite intrarea pe contrasens a autovehiculelor scăpate de sub control”, anunţă CNAIR.
Lucrările în această zonă se vor executa etapizat şi urmează să se termine până la sfârşitul anului.
CNAIR SA va continua să monteze parapete tip New Jersey şi pe alte sectoare de drumuri naţionale cu patru benzi de circulaţie, în limita bugetului alocat.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co