ACTUALITATE

Secretar de stat acuzat de abuz în serviciu! Presiuni asupra unui functionar pentru eliberarea ilegală a unei licente în domeniul piscicol

Conform informatiilor pubilcate de Newsteam,  Corneliu Richard Dima, sef de serviciu (Serviciul Regional Muntenia) în cadrul Agentiei Nationale pentru Pescuit si Acvacultură, institutie publică aflată în subordonarea Ministerului Agriculturii si Dezvoltării Rurale, îl acuză pe secretarul de stat Gheorghe Stefan că a exercitat presiuni asupra sa pentru a-l determina să acorde în mod ilegal o licentă piscicolă.

Conform relatării functionarului public, care a redactat un amplu memoriu adresat Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, coruptiei si pentru petitii din Camera Deputatilor, secretarul de stat Gheorghe Stefan l-a apelat pentru prima dată în 15 ianuarie 2020, acesta spunându-i va trimite pe cineva la el pentru a-l ajuta într-o privintă. În aceeasi zi, la biroul lui Corneliu Richard Dima din municipiul Giurgiu ar fi sosit Gheorghe Stan, administratorul societăti comerciale bucurestene Aqua Biosfera, care ar fi insistat să-i fie eliberată licenta de acvacultură pentru amenajarea piscicolă Găneasa IV (Rătărie) din judetul Ilfov.
Mai multe informatii …

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co