Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Se întâmplă în România! Medic agresat într-o clinică privată

Caz revoltător într-o clinică din România: Un medic ginecolog din Galaţi a făcut plângere după ce a fost agresat într-o clinică privată din oraş.

Incidentul s-a produs în urmă cu două săptămâni, însă medicul a decis abia acum să facă publice imaginile filmate în unitatea medicală.

În film apare un bărbat îmbrăcat în negru care îl împinge violent pe medicul aflat în timpul serviciului. Acesta este surprins şi cade, lovindu-se cu capul de birou.

Agresorul continuă să gesticuleze şi să se poarte ameninţător. Spre final, intervine un alt medic care încearcă să-l calmeze pe agresor.

Fului medicului agresat susține că incidentul a pornit după ce atacatorul a cerut pentru partenera sa o consultaţie fără programare. Deşi iniţial a acceptat, tonul violent al bărbatului şi ameninţările venite de la acesta l-au determinat pe medic să iasă din cabinet.

Fiul doctorului a adăugat că tatăl său a apelat la oamenii legii pentru că bărbatul devenise foarte agresiv.

 „Nu s-a făcut înţeles şi atunci tatăl meu a ieşit din cabinet şi i-a solicitat recepţionerei să cheme poliţia. Ce s-a întâmplat mai departe, se vede în imagini…”, a scris pe o rețea socială fiul victimei.

În acest caz, Poliţia Galaţi a deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co