Stiri

Scrisoare otrăvită trimisă președintelui american Donald Trump!

Un suspect a fost arestat după trimiterea unui plic care conţinea o otravă, ricină, preşedintelui american Donald Trump, anunță presa internațională preluată de Agerpres.

Suspectul este o femeie care avea asupra sa o armă de foc în momentul arestării, potrivit mai multor canale media americane.

Presa de peste Ocean a anunțat, la sfârșitul săptămânii, că autorităţile au interceptat un plic care conţinea ricină şi îi era adresat preşedintelui Donald Trump. Scrisoarea fusese descoperită mai devreme în cursul săptămânii şi nu ajunsese până la Casa Albă.

Scrisoarea ar fi fost trimisă din Canada.Corespondenţa adresată Casei Albe este mai întâi inspectată şi apoi triată în depozite de lângă Washington.

Astfel, conţinutul plicului a fost testat de mai multe ori într-unul din aceste depozite, iar prezenţa ricinei a fost confirmată.

Ricina este cea mai toxică substanţă din regnul vegetal, de 6.000 de ori mai puternică decât cianura. Este vorba de o substanţă mortală în caz de ingerare, inhalare sau injectare şi împotriva căreia nu există antidot.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co