Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

„Şcoala Europeană”, ediţia 2016

60 de unităţi de învăţământ preuniversitar din țară au fost, astăzi, premiate de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, în cadrul celei de-a XIII-a ediţie a Competiţiei Naţionale „Şcoală Europeană”. Fiecare unitate de învăţământ va primi certificatul „Şcoală Europeană – 2016” şi un premiu în valoare de 5.000 lei, careva fi utilizat pentru dotări. La ediţia din acest an s-au înscris 117 unităţi de învăţământ preuniversitar din 34 de judeţe şi din Capitală.

Primele 5 locuri au fost ocupate, în ordine, de Liceul „Ştefan Procopiu” din Vaslui, Colegiul Naţional „Nicolae Titulescu” din Pucioasa, Liceul „Voievodul Mircea” din Târgovişte, Şcoala Superioară Comercială „Nicolae Kretzulescu” din Bucureşti şi Colegiul Tehnic ,,Mihai Băcescu” din Fălticeni. Dintre cele 1.794 de unităţi de învăţământ preuniversitar participante la cele treisprezece ediţii anterioare, 651 au primit titlul de „Şcoală Europeană”.

Competiţia se adresează tuturor unităţilor de învăţământ preuniversitar care au fost şi sunt implicate în programele europene din domeniul educaţiei şi formării profesionale. Certificatul obţinut are o valabilitate de trei ani.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co